Plankegulve

Søg efter produkt

Kategori
Kategori
Farve
Farve
Overflade
Overflade
Sorteringer
Sorteringer

Plankegulv, ‘Old-Style’ Antik, Røget eg, Olieret, med lange fyldte svind-revner med ‘butterfly’-chips / Svalehale-samlinger

785,00 kr. /㎡

XL Plankegulv, Eg, Bondehus, Børstet, Olieret

795,00 kr. /㎡

XXL-Plankegulv, Eg, ‘Råtræ’, Struktur, Børstet, Neutralolieret – NYHED

1.004,00 kr. /㎡

XXL-Plankegulv, Røget eg, Rustik, Børstet, Olieret

1.036,00 kr. /㎡

XXL-Plankegulv, Røget eg, Rustik, Børstet, Hvidolieret NYHED

1.036,00 kr. /㎡

Plankegulv, Vintage, Blackstone eg, Olieret

803,00 kr. /㎡

BYWOOD KAHRS 7″ Massivtræsgulv Eg , i faldende længder af 500-2200 mm, 4 sidig fer/not og microfaset, ubehandlet

897,00 kr. /㎡

BYWOOD KAHRS 6″ Massivtræsgulv FYR Rustik, i systemlængder 2000 mm, 4 sidig fer/not og microfaset, ubehandlet

400,00 kr. /㎡

BYWOOD KAHRS 7″ Massivtræsgulv FYR Natur-sortering i systemlængder 2000 mm, 4 sidig fer/not og microfaset, hvidolieret

765,00 kr. /㎡

BYWOOD KAHRS 6″ Massivtræsgulv FYR SELECT-sortering i systemlængder 2000 mm 4 sidig fer/not og microfaset, slebet og ubehandlet

670,00 kr. /㎡

Bruno Plankegulv, Lysnet, Eg, Struktur, Børstet, let hvidolieret

830,00 kr. /㎡

Plank Small

700,00 kr. /㎡

Skab en naturlig atmosfære med plankegulv

Plankegulvet inviterer skoven og naturen indenfor og skaber en atmosfære af ro, hygge og organisk sammenhængskraft med naturen. Et plankegulv har altid et levende spil præget af det liv, træet har levet, uanset om man vælger rene lyse sorteringer, eller de mere strukturerede overflader med naturlige vækstvariationer. Plankegulvet er et smukt og imponerende gulv, der aldrig vil gå af mode.

Plankegulve i forskellige sorter

Et plankegulv kan fås i forskellige træsorter. Hos Bywood tilbyder vi plankegulve i eg, lærk, amerikansk valnød, amerikansk ahorn, amerikansk kirsebær og røget eg. Plankegulve fås samtidig i forskellige sorteringer og med forskellige overfladebehandlinger. For dig betyder det, at du kan finde et plankegulv, der passer til din boligs indretning og de ønsker, du har til dit nye plankegulv. Nogle af vores plankegulve har derfor et ret rustikt udtryk, mens andre sorteringer er mere ensformige. Lak eller olie er de mest populære overfladebehandlinger, og du kan under vores enkelte plankegulve se, hvilken form for behandling de har fået.

Plankegulve – et autentisk gulv

Kendetegnet ved plankegulve er, at de består af én enkelt bred planke. Hver enkelt planke er helt unik, da ingen planker er fuldstændig ens, men har sin helt egen struktur, hvilket giver dit plankegulv et unikt og autentisk udtryk. Med et plankegulv får du derfor fremhævet det aftryk, som naturen har givet hver enkelt planke, og det giver et mere strømlinet udtryk end f.eks. et parketgulv, der er sammensat af mindre stave.

3 hurtige

Hvor kan jeg lægge et plankegulv?

Du kan lægge et plankegulv i store dele af dit hjem. Mange vælge ofte at få plankegulv i stuen, men det kan også sagtens lægges i f.eks. soveværelse, værelser og gange. Vil du gerne have et plankegulv i køkkenet, skal du med det samme fjerne evt. pletter fra gulvet, da de  ellers trækker ned i det. Det er også en god idé at beskytte gulvet med en gulvmåtte, hvis gulvet lægges i et rum med udendørs adgang, eller lægge en plade på gulvet, hvis der bliver brugt kontorstole. To rum, hvor plankegulve ikke er oplagt er på badeværelset og i kælderen. Her er der nemlig ofte meget fugt, hvilket påvirker træet.

Hvad er fordelene ved et plankegulv?

Der er mange fordele ved at vælge et plankegulv som dit næste trægulv. Træet, der bruges til plankegulv, er ret tykt, og det betyder, at du kan afslibe det mange gange, hvilket giver gulvet en lang levetid. Plankegulve fås samtidig i mange forskellige træsorter, og du har derfor mange valgmuligheder, når du skal finde det gulv, der passer lige præcis til dét, du ønsker. Du kan ligeså give plankegulvet nyt liv ved at give det en slibning og efterfølgende give det en behandling med lak eller olie. Tag et kig på vores forskellige plejemidler. En anden og vigtig fordel ved plankegulve er, at de er lette at vedligeholde og rengøre. Ofte skal du blot finde gulvmoppen eller støvsugeren frem.

Hjælper I med montering?

Har du ikke selv kompetencerne til at lægge dit nye trægulv, skal du kontakte en montør. Hos Bywood hjælper vi nemlig ikke med montering.

Rådgivning til at finde dit nye plankegulv

Hos Bywood har vi mange års erfaring med at finde de rette plankegulve til den enkeltes ønsker og behov. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning, så vi sammen får indfriet drømmene til dit nye plankegulv. Send os en mail på info@bywood.dk eller ring til os på tlf. +45 30 22 19 17. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dit nye plankegulv.  

Kategori
Kategori
Farve
Farve
Overflade
Overflade
Sorteringer
Sorteringer

Søg efter produkt