Miljø og certificeringer

Lovligt og bæredygtigt træ til alle formål

Bywood sætter en ære i at levere lovligt og bæredygtigt træ til alle formål til konkurrencedygtige priser.

Bywood handler kun med kvalitetsprodukter af træ, gulve, terrassebrædder og pleje.

Målet er at gøre verdens bedste træprodukter tilgængelige for alle, – private såvel som stor- entreprenører, – uden fordyrende mellemled og lagerbinding. Leverancer foregår derfor som drop-shipment direkte fra havne og lagre i Europa som; Antwerpen, Rotterdam, Bremerhaven og Hamburg.

Bywood sælger udelukkende lovligt træ, og prioriterer internationale certificeringsordninger samt sætter en ære i at tilbyde samme vare med højeste, eller flere mulige certificeringsgrader, således at man har et valg, ikke bare på farve, tykkelse, bredde, længde og holdbarhed, men også på certificeringsgrad og sporbarhed i forsyningskæden. Ved leverancer til det offentlige eller certificerede byggerier kan særlig dokumentation på sporbarhed og lovlighed tilbydes efter aftale.

Bywood ApS gør det muligt at bruge verdens bedste naturressource, til daglig glæde i dit hjem, og giver dig råd og vejledning om at holde og pleje det så du ikke behøver at skifte det ud igen. Det er billigst for dig og bedst for naturen i det lange løb.

‘We care – about wood’

Morten Lund Hejbøl Indehaver