TERRASSEBRÆDDER

Vi er specialister i træ

Hos ByWood har vi en passion for træ. Vores speciale er at opstøve og indkøbe den bedste kvalitet i bæredygtige terrassebrædder til de skarpeste priser. Det gør, at du altid kan finde det smukkeste træ til din terrasse i vores store udvalg af forskellige træsorter. Alt spiller ind, når du skal vælge hvad der komplimenterer dit hjem bedst, både i forhold til farve, form, overflade og vedligehold. Uanset hvilken type terrassebrædder du vælger fra vores sortiment, kan vi dog garantere dig, at din terrasse bliver udsøgt og helt speciel. Træ er tidløst og giver mere varme end fliser. Smag og behov er individuelt men vi har altid det perfekte valg – også til dig!

Gå på opdagelse og find blandt andet Garapa, palisanderligenende Jatoba, Mukulungu (african bloodwood), Robinia, Kapur (Indonesian mahogany) og mange andre eksklusive og smukke træsorter. Vi har terrassebrædder i eksakte længder, gennemsnitslængder, terrassebrædder fra restpartier samt specialiteter. Og selvfølgelig alt hvad du har brug for af plejeprodukter og tilbehør.

HÅRDTTRÆ
MODIFICERET TRÆ
KOMPOSIT/WPC
TILBEHØR

Populære terrassebrædder

Viser 1–20 af 48 resultater

Forskellige typer af terrassebrædder

Hos Bywood har vi terrassebrædder i mange forskellige typer og varianter, og vi garanterer dig, at uanset hvilken type træ du falder for, vil det give din terrasse et naturligt varmt udtryk. Vores terrassebrædder er bare noget ud over det sædvanlige med et utroligt farvespil som vil få din nye terrasse til at ose af kvalitet og atmosfære.

Vi forhandler blandt andet træsorterne IPÉ og Cumaru, der med deres rødbrune farve giver en varm og spændende glød, samt et mere eksklusivt udtryk. Vi har fokuseret på træ med karakter og stil, og de mange forskellige muligheder, giver dig plads til at slippe fantasien løs, så du kan personalisere din træterrasse til lige præcis din smag og dit hjem. Lige meget hvilke terrassebrædder du er til, er vi sikre på, at de vil gøre din terrasse til dit nye yndlingssted, hvor både solen og de gode måltider kan blive nydt fra.

 

Forskellige træsorter:

 • Garapa: Sydamerikansk træ med en flot gyldenbrun farve, der over tid bliver mørkere.
 • Jatoba: Smukt træ med varierende åretegning som giver et palisanderlignende spil.
 • Congolesisk høvlet Mukulungu: Afrikansk træ med flot struktur. Får en smuk sølvgrå patina, hvis det ikke behandles.
 • Ungarsk produktion af tørret Robinie: Lys træsort med smuk årestruktur. Nr. 1 i jordkontakt, holder snildt 40 år.
 • Indonesisk høvlet Mahogny af sorten KAPUR: Flot rødbrun farve og modstandsdygtig over for vind og vejr.
 • Malaysisk høvlet Bangkirai: Gylden brunlig træ med en fascinerende glød og ingen knaster.
 • Red Balau: Rødbrun træsort med afdæmpet årestruktur.
 • Yellow Balau: Gulbrun træsort med afdæmpet årestruktur.
 • Walaba: Rødligt træ med flammende spil og tydelige årer.
 • Guyana Teak: Smukt rødligt træ som er optimalt omkring poolen.
 • Thermo og Højtrykskompresseret Bambus ‘Wenge’: thermobehandlet og højtrykskompresseret træ med alle fordelene fra naturen og uden de negative sider.
 • WPC Vintage 100% FSC Certificerede high-end komposit: terrassebrædder af 100% fsc-certificerede fibre.

Det virker måske som en jungle at finde rundt i, men vi er eksperter i træterrasser og står klar til at hjælpe dig igennem den.

 

Husk at pleje dine terrassebrædder

Terrassebrædder har mange års levetid, hvis du formår at give dem den rigtige pleje. Det er naturligvis noget, man skal have med i sine overvejelser, når man vælger at bygge i træ. Dog er det ikke noget, der bør afskrække så meget, at man vælger det fra. Og hvis du ved præcis, hvordan du skal behandle den type træ du vælger og bruger de rigtige produkter og teknikker, er det faktisk ikke så omfattende.

Når du behandler din træterrasse med træbeskyttelse eller træolie forlænger du træets levetid, og undgår på samme tid problemer med råd, fugt og skimmelsvamp. På den måde undgår du, at træet bliver nedbrudt og i stedet vil din terrasse holde i mange år og udvikle patina og karakter.

Omfanget af pleje og vedligeholdelse afhænger af mange ting; træsort, overfladebehandling, luftfugtighed, placering og hvor meget den bliver brugt.

Vi ved naturligvis alt om at pleje og beskytte træ på den bedst mulige måde, og du får al den vejledning, du har brug for. Vi forhandler selv de produkter som vi anbefaler, så det kan ikke blive nemmere! Se vores udvalg af plejemidler.

 

3 hurtige

Hvorfor skal jeg vælge en træterrasse?

En træterrasse har en blødere overflade end en terrasse af fliser, og er derfor mere behagelig at gå på.  Derudover vil en træterrasse oftest føles lunere end en fliseterrasse ligegyldig temperaturen. Træ bringer hygge og sjæl med sig og du har stort set frie hænder når du bygger. Derfor vil du altid kunne frembringe en træterrasse som er en æstetisk forlængelse af dit hus som er tidløs og slidstærk. Der er lidt vedligehold, men bliver det udført korrekt, er hurtigt klaret.

Hvor lang tid holder en træterrasse?

Holdbarheden på din træterrasse kan være forskellig alt efter hvilken træsort du vælger. Derfor gør det en forskel, om man vælger at investere lidt ekstra i sin træterrasse og bruger den rigtige slags træ. Det betaler sig at sætte sig lidt ind i forskellene og få professionel rådgivning så man får et færdigt resultat der både ser fantastisk ud og passer til formålet. Det samme gælder omkring den korrekte pleje, for her kan du nemt forlænge din træterrasses levetid, ved at vedligeholde den løbende.

Hvilke træsorter bruges til træterrasser?

Man kan bruge mange forskellige træsorter til en træterrasse. Hos Bywood tilbyder vi blandt andet terrassebrædder af træsorten Walaba, Ipe og Cumaru men mulighederne er virkelig mange. Og ikke alle har mod på at bruge en masse tid på at sætte sig ind i alle fordele og ulemper ved hver enkelt slags terrassebrædder. Det kan vi godt forstå og som eksperter på området vil vi hellere end gerne hjælpe dig hele vejen til din individuelle løsning.

  HVILKET GULV SKAL JEG VÆLGE?

  Planke- eller parketgulv? Sildeben eller skibsgulv? Det kan være svært at vælge.
  Brug vores 10-trins guide til valg af det rigtige gulv.