Sildebensparket

Søg efter produkt

Kategori
Kategori
Farve
Farve
Overflade
Overflade
Sorteringer
Sorteringer

Maxistav, 12 cm, Eg, Struktur, Børstet, Olieret, Råt udseende, neutralolieret

636,00 kr. /㎡

Maxistav, 12 cm, Røget eg, Rustik, Børstet, Grånet, grå-olieret

802,00 kr. /㎡

Maxistav, 12 cm, Røget eg, Blackstone, Børstet, olieret

802,00 kr. /㎡

Maxistav, 12 cm, Eg, Struktur, Børstet, Olieret

636,00 kr. /㎡

Maxistav, 12 cm, Eg, Bondehus, Børstet, Olieret

688,00 kr. /㎡

Maxistav, 12 cm, Eg, Bondehus, Børstet, Olieret, Råt udseende

695,00 kr. /㎡

Maxistav, 12 cm, Røget eg, Bondehus, Børstet, Olieret

738,00 kr. /㎡

Maxistav, 12 cm, Røget eg, Bondehus, Børstet, Hvidolieret

738,00 kr. /㎡

Maxistav, 12 cm, Mørkrøget eg, Bondehus, Børstet, olieret

762,00 kr. /㎡

Sildensparket er det populære valg

Sildebensparket eller Maxi-stav er forståeligt nok stigende i popularitet, da det udstråler kvalitet, elegance og klassicisme på den gode måde uden at være ekstravagant og elitært. Sildebensparket kan med fordel bruges både i køkken-alrummet, soveværelset eller i hele huset. Sildebensmønstret kan vendes på flere måder og giver et anderledes udtryk end de lange lige baner af brede plankegulve eller skibsgulv. Du får derfor muligheden for at skabe et helt unikt gulv, som ikke findes andre steder end i dit hjem.

Prøv de forskellige farver og læggemønstre i WoodRoom og se, hvad der passer bedst hjemme hos dig.

Sildebensparket giver et unikt udseende

Sildebensparket er en stærk konkurrent til det mere klassiske plankegulv. Her kommer træets unikke struktur og tidsløse symmetri virkelig til sin ret. Hos Bywood er vi leveringsdygtige i unikke sildebensparket, der matcher tidens trends og dine drømme. Vores udvalg består af sildebensparket i eg og i røget eg. Alle vores sildebensparket er børstet og olieret.

Tidligere var sildebensparket en dyr gulvtype, da det var svært at lægge, og det tog også lang tid at lægge. Det hører dog fortiden til. I dag kan du nemlig få moderne sildebensparket, der ligesom andre trægulve lægges med et kliksystem. Det gør det både lettere og billigere at få monteret et sildebensparket. Hos Bywood har vi lavet en læggevejledning, hvis du selv vil give dig i kast med at montere dit nye gulv. Ellers kan du kontakte en montør.

Sildebensparket – nemt at holde

Sildebensparket er nemt at holde og rengøre, men det er vigtigt, at du løbende plejer det, så pletter og fugt ikke trænger ned i træet. Med et trægulv fra Bywood får du et gulv, der er lavet i 100 % overflader fra Trip/trap/WOCA Denmark – og det er vi faktisk de eneste i landet, der tilbyder. Vores gulve har derfor eksklusive kvalitetsoverflader af vandbaserede lakker og naturlige olier. Tag et kig på vores udvalg af plejemidler.

 

3 hurtige

Hvad er fordelene ved at vælge et sildebensparket?


Der er flere fordele ved at vælge et sildebensparket som dit nye gulv. Først og fremmest er sildebensparket et unikt gulv. Mønstret kan nemlig vendes på flere forskellige måder og tillader dig at skabe det mønster, som du synes bedst om. I kraft af sit unikke mønster er sildebensparket samtidig med til at skabe et flot blikfang i rummet. Sildebensparket ser også rigtig fint ud, når det lægger sammen med andre typer gulve, f.eks. andre trægulve eller klinker. Kontrasten mellem det unikke sildebensmønster og en anden overflade kan give et dekorativt blikfang.

Hvor kan jeg lægge et sildebensparket?


Traditionelt har mange valgt at lægge et sildebensparket i stuen eller i spisestuen, men i takt med gulvet stigende popularitet bliver det også brugt i andre rum som soveværelse, værelser og gange. Det er dog vigtigt, at det er et tørt rum, som gulvet lægges i, da fugt ellers trænger ind i træet.

Hjælper I med montering?


Hos Bywood hjælper vi ikke med montering, så hvis du har brug for hjælp til at lægge gulvet, skal du kontakte en montør.

Nyt sildebensparket? Vi guider dig

Skal dit nye gulv være et sildebensparket? Så lad os hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Hos Bywood er vi specialister i træ, og vi kan garantere dig en professionel rådgivning, så du får det sildebensparket, som passer bedst til dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 30 22 19 17 eller info@bywood.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dit nye sildebensparket.

Kategori
Kategori
Farve
Farve
Overflade
Overflade
Sorteringer
Sorteringer

Søg efter produkt