Besøg vores showrooms

Oplev et bredt udvalg af trægulve i vores showrooms i Aarhus og Hillerød. Lad dig inspirere af de mange forskellige løsninger, hvor kvalitet og udtryk går hånd i hånd. Du kan desuden få kompetent rådgivning til, hvilken stil og løsning, der er den rigtige for dig og din bolig.

Find dit unikke gulv

Gulve findes i alverdens kombinationer, stilarter, træsorter og behandlinger. Derfor kan det være en svær beslutning, når du skal vælge nyt. Når du træder ind i vores showroom, kan du udforske alt fra gulvtype til træsort og finish. Du kan både at se og røre, så du har mulighed for at blive klogere på forskellene. Samtidig vil du mærke, at vi laver gulve med omhu i høj kvalitet – hvad end det er plankegulvet, det klassisk parketgulv, de legende sildeben eller noget helt fjerde. For at sikre, at du får et helt unikt gulv, der netop passer til dig, vælger du selv træsort, bredde, finish, overfladebehandling og farvevalg.

Book et besøg i et af vores showrooms

Hos ByWood ser vi frem til at byde dig velkommen i et af vores to showrooms. Udfyld kontaktformularen, og så kontakter vi dig hurtigst muligt. Så aftaler vi en dag i nærmeste fremtid, hvor du kan kigge forbi og finde dit nye trægulv. Derudover står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig, når du besøger os.

Showroom i øst og vest

Vi har skabt vores to showrooms, fordi vi ved, at det kan være en svær beslutning at vælge nye gulve. Som kunde skal du have mulighed for at komme helt tæt på og, ikke mindst, røre ved gulvet og dets kvalitet. Desuden er det vigtigt, at du har kompetent rådgivning til rådighed, når du står der. Med vores showrooms i Aarhus og Hillerød kan du være helt tryg ved, at vi ved, hvad vi taler om. Og er du blot interesseret i at kigge dig omkring, er du også mere end velkommen.

Du kan enten besøge vores showroom i vest på Lundshøjvej 24B i Holme, der ligger lidt udenfor Aarhus. Ellers kan du besøge vores showroom i øst på Haldbjerg 1 i Brendstrup, der ligger lidt udenfor Hillerød. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Showroom lokation - Vest

Showroom lokation - Øst

Gulvbeklædning

Gulvet er en stor del af dit hjem. Derfor vægter vi den enkelte detalje tårnhøjt, så dit trægulv er det helt rigtige for dig. Gulvets overflade og beklædning spiller en stor rolle i forhold til det samlede udtryk. Hos ByWood har du rig mulighed for at vælge en overflade, der er tilpasset dig, dit gulv og din indretning.

En populær gulvoverflade er naturolieret, som fremhæver træets naturlige tekstur. Naturolie trænger dybt ind i træet, så træet er beskyttet, samtidig med at det stadig kan ånde. Vi tilbyder også mat lakering, som giver dit gulv en moderne og elegant finish. Det skaber en glat og slidstærk overflade, der er nem at vedligeholde. Hvidolieret er for dig, der vil bevare træets struktur. Samtidig får du en masse lys og luftighed i rummet. Hvis du er på udkig efter en mere mat overflade til dit gulv, anbefaler vi blandt andet den hvide matlakerede beklædning. Den er yderst holdbar og giver tilmed en tidløs stil til hjemmet. I vores udvalg kan du også finde mere mørke nuancer. Mørke farver og røget træ giver dit gulv karakter og varme. Er du derimod til lysnende og naturlige farver, kan du også kigge vores vej. Det er nemlig en populær gulvbeklædning, som kan udfolde sig på flere forskellige måder.

Er du nysgerrig på en af de ovennævnte gulvbeklædninger, eller vil du dykke ned i nogle andre af slagsen? Vores udvalg er bredt, og der er flere typer, hvor de kommer fra.

Træsorteringer

Du finder et bredt udvalg af træsorter hos ByWood. Hver især har de egenskaber, udtryk og toner, som gør, at du kan få præcist den træsort, der fungerer bedst i dit hjem.

Egegulvet er kendt for ultimativ holdbarhed. Det kan have både lyse og mørke nuancer, der tilføjer elegance og tidløshed til ethvert rum. Valnød har en dyb og mørk farve, der giver et mere eksklusivt udtryk i din indretning. Du finder desuden unikke årringe i træsorten, som giver spil til gulvet. I den anden ende har vi ask, som er en meget lys træsort. Den er til dig, der ønsker en naturlig og lys atmosfære i dit hjem. Vi tilbyder også bøgetrægulvet, som har en karakteristisk lyserød farvetone og en jævn struktur. Er du derimod på udkig efter endnu mere varme, er kirsebærtræet et godt bud. Med det får du en rødlig tone, der tilmed har en unik glans.

Gå på opdagelse i alle de forskellige træsorter, vi tilbyder. Du kan blive klogere på udtryk, egenskaber, hvad de hver især egner sig til og meget mere.