FINELINE

Få et unikt trægulv med fineline

Med Fineline får du et unikt trægulv, der skiller sig ud fra mængden. Fineline, eller højkantslameller giver et ensartet, men samtidig spraglet udtryk af træ og natur. Selvom de enkelte lameller på bare 3-4 mm bredde har alle farvenuancer af træ og naturlighed, fremstår de mere uniformt ensartet over en større flade, og kan være med til at give fokus til de enkle møbler eller designelementer der står ovenpå. Du får altså et trægulv med iøjnefaldende detaljer der samtidig giver plads til de andre elementer i rummet.

Viser et enkelt resultat

Fineline – et gulv med unik struktur

Fineline – eller højkantslameller som det også kaldes – er kendt og elsket for sin unikke struktur, der giver et ensartet og samtidig farverigt og legende udtryk i rummet. Hos Bywood har vi et Fineline gulv i eg, og det er overfladebehandlet med olie.

Plej dit fineline – så er levetiden lang

Fineline er let at rengøre og vedligeholde – du skal blot finde støvsugeren eller gulvmoppen frem. Det er samtidig vigtigt, at højkantslamellerne løbende får pleje, så fugt og pletter ikke trænger ned i gulvet. Hos Bywood har vi et stort udvalg af plejemidler, som du kan se her. Alle vores gulve er lavet med 100 % overflader fra Trip/trap/WOCA Denmark, og det er vi faktisk de eneste i Danmark, der forhandler. For dig betyder det, at du får et gulv med en eksklusiv kvalitetsoverflade.

3 hurtige

Hvad er fordelene ved fineline?
Fineline har et smukt og enkelt udtryk, men tager samtidig ikke fokus fra møblerne i rummet. Gulvet giver derfor et friskt pust til rummet uden, at det tager for meget opmærksomhed. Højkantslameller er derudover nemme at pleje og vedligeholde, og de er slidstærke, så de kan holde i mange år med den rette pleje.

Hvor kan jeg lægge fineline?
Du kan lægge fineline i stort set alle rum, men som det er vigtigt at være opmærksom på med andre gulve, skal det ikke lægges i rum, hvor der er for meget fugt, f.eks. på badeværelset eller i kælderen. Vil du gerne have højkantslameller i køkkenet, er det samtidig vigtigt, at du tørrer pletter op så snart, der bliver spildt, så det ikke trænger ind i gulvet. Er der adgang til et udeareal, fra det rum hvor gulvet lægges, er det samtidig vigtigt, at du f.eks. beskytter det med en måtte.

Kan jeg få hjælp til montering?
Hos Bywood hjælper vi ikke med montering af dit nye fineline gulv. Kan du ikke selv lægge det, skal du derfor kontakte en montør.

Professionel rådgivning til dit nye fineline

Hos Bywood står vi altid klar til at rådgive dig til at finde dit nye gulv. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os. Ring til os på tlf. +45 30 20 19 17 eller skriv til os på info@bywood.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.