Tilbud

Trip Trap WOCA DENMARK Master Care 1L klar

165,00 kr.

til opfriskning og glans til lakkerede gulve

MASTER CARE er en polish – d.v.s. en refrescher til lakkerede gulve, der giver øget holdbarhed og genopliver glansen i gulvet.

MASTER CARE er IKKE til daglig rengøring : dertil vælges MASTER CLEANER

Yderligere information

Vægt 1 kg

Leveres i hele pakker

Varenummer (SKU): TTW49 Kategorier: ,

Master Care hedder oprindelig også TripTrap Lakpleje, og er som navnet angiver et plejemiddel til Lakkerede gulve.
Trip Trap lakpleje er en tynd opløsnig af Acryl-baseret lak som let påføres i dosering som angivet på bagsiden til dig Acryl-lakkerede gulv.
Master Care er vandbaseret og er derfor ikke farlig at arbejde med; og virker således at når vandet fordamper lægger acryl-opløsningen sig nede alle ridser og dale, og styrker derfor dit gulv der hvor det er mest sårbart overfor skidt vand og slid, som vil forårsage større skader på sigt.
Ikke nok med plejen så er det ogå med til at 'ensarte' din glans på dit gulv så det skinner ens over det hele når det rammes af sollyset - men pas på med ikke at over- / underdosere eller lade et tørre op i uens mængde

MASTER CARE er en polish - d.v.s. en refrescher til lakkerede gulve, der giver øget holdbarhed og genopliver glansen i gulvet.

MASTER CARE er IKKE til daglig rengøring : dertil vælges WOCA MASTER CLEANER eller TripTrap Lakrens

Bemærk: brug ikke lakrens eller rengøringsmiddel på et olieret gulv da det vil af-fedte overfladebelægningen og brug ikke natursæbe på et lakkeret gulv for så vil du skøjte rundt som ved smør på en glasplade!!

 

Yderligere information

Vægt 1 kg