GULVE

Vi elsker unikke gulve

ByWood elsker flotte gulve, og vi brænder for at finde det helt rigtige til dig! Gulvet er jo ikke bare noget, man skal gå på. Det ændrer hele rummets udtryk og skulle gerne være personligt.

Med vores kæmpe udvalg af trægulve, massivtræsgulve, klinkegulve og speciallavede gulve kan vi få alle dine drømme til at gå i opfyldelse. Uanset om du vil have kraftfuldt og råt, minimalistisk og nordisk, elegant og klassisk eller varmt og sjælfuldt, garanterer vi dig, at vi har det! Gå på opdagelse i sortimentet men husk, at billederne slet ikke yder vores træ retfærdighed. Det er meget smukkere og unikt i virkeligheden!

TRÆGULVE
MASSIVTRÆSGULVE
SPECIALLAVEDE GULVE
KLINKER

Viser 161–163 af 163 resultater

Vi har et stort udvalg af gulve

Vi har en masse forskellige typer trægulve – både parketgulve, sildebensparket, plankegulve og fineline – og de fås i en række forskellige træsorter blandt andet ask, eg og bøg. Med et trægulv fra Bywood kan du altså få præcis det udtryk i hjemmet, du ønsker. For mens et plankegulv eksempelvis kan skabe et meget organisk og naturligt look, får du med sildebensparket et elegant og ekstravagant udtryk. Desuden har vi også massivtræsgulve i blandt andet eg og fyr, hvis dit trægulv se ud på en helt tredje måde.

Skal dit gulv i stedet være lavet af klinker, tilbyder vi også et stort udvalg af disse. Vores sortiment består af en række forskellige porcelænsfliser, så det er svært at forestille sig, at du ikke finder nogle, der vil kunne passe ind i dit hjem.

Ønsker du dit gulv speciallavet, gør vi også det. Vores Bella Speciallavede gulve er altid i absolut bedste kvalitet, og de er lavet til at skulle holde et helt liv – så du kommer ikke til at skulle gå på kompromis med dit drømmegulv.

    HVILKET GULV SKAL JEG VÆLGE?

    Planke- eller parketgulv? Sildeben eller skibsgulv? Det kan være svært at vælge.
    Brug vores 10-trins guide til valg af det rigtige gulv.