PLEJE OLIEREDE GULVE

Pas godt på dit gulv

Dit gulv er en af de ting i din bolig, som bliver udsat for mest slid, skidt og snavs og det er derfor vigtigt at dit trægulv bliver plejet på den korrekte måde, så det holder sig smukt og så gulvet får den længst mulige levetid. Det er især vigtigt at et olieret trægulv bibeholder sin glød, da det er gulvets glød, der skaber dets flotte udtryk.

 

Viser 1–20 af 23 resultater

Sådan plejer du dit gulv

Den daglige rengøring af olierede trægulve, kan foretages med kost eller støvsuger. Her er det vigtigt at du benytter en blød kost og et blødt mundstykke, så du undgår at lave ridser i gulvet. Til den regelmæssige gulvask anbefaler vi at der udelukkende benyttes Trip Trap Neutral soap, en natursæbe der beskytter og renser gulvet nænsomt. Natursæben findes i varianterne Natur og Hvid. Hvis dit gulv er behandlet med en klar olie, skal du vælge Natur, er det behandlet med hvid olie, skal du vælge hvid. En vigtig huskeregel når du vasker dit olieret trægulv, er at du aldrig skal slutte af med rent vand, da det vil gå ind og fjerne de beskyttende olie- og sæbe-fedt ingredienser, som skal beskytte dit olierede gulv, hvor der er ridset og slidt.

For at øge den plejende effekt anbefaler vi, at du hver 4. gulvask benytter dig af Trip Trap Oliesæbe, der er en refrescher/polish, der tilføjer olie- og sæbefedt der trænger ind i træet og mætter porrerne, hvorved at de ikke vil optage snavs og lignende. Da denne behandling kun beskytter så længe porerne er mættede med olie, er det vigtigt at gulvet får olie regelmæssigt, så det ikke går hen og udtørrer. Vi anbefaler, at du årligt benytter dig Trip Trap Intensiv rens og Trip Trap plejeolie for at friske dit gulv op, husk dog altid at forbehandle dit gulv med WOCA intensiv rens, der fjerner olierester og sæberester, inden du genoliere eller genbehandler dit trægulv.

Vi har gjort det nemt for dig

Hos Bywood har vi gjort det nemt for dig. Hos os finder du alle de produkter du skal bruge for at pleje og vedligeholde dine trægulve, så de holder sig pæne i mange år. Med vores plejeprodukter fra Trip Trap/ Woca Denmark er der garanti for 100% dansk kvalitet, og produkter sammensat af naturlige olier og sæber, som styrker og bevarer træets egenskaber.

    HVILKET GULV SKAL JEG VÆLGE?

    Planke- eller parketgulv? Sildeben eller skibsgulv? Det kan være svært at vælge.
    Brug vores 10-trins guide til valg af det rigtige gulv.