PLEJE & TILBEHØR TIL GULVE

Forlæng levetiden på dit trægulv med den rigtige pleje

Hos Bywood går vi op i træ, og derfor er det også vigtigt for os, at dit træ bliver plejet på den korrekte måde, så du kan beholde det hele livet. Vi gør det nemt for dig, ved at tilbyde et bredt udvalg af pleje til vores trægulve og terrassebrædder.

Selvom vi går meget op i vores træ, er det mindst lige så vigtigt, at du har udstyret i orden, når du skal montere dit gulv. Hos Bywood tilbyder vi et bredt udvalg af tilbehør, der gør det nemt at lægge gulvet uden at beskadige noget undervejs.

PLEJE AF OLIEREDE GULVE

PLEJE AF UDENDØRS TRÆ

PLEJE AF LAKEREDE GULVE

GRUND- & SÆBEBEHANDLING

TILBEHØR TIL GULVLÆGNING

Viser 1–20 af 72 resultater

Pas på dit trægulv

Det har stor betydning, både for træets overflade og levetid, at rengøringen og plejen af træet foretages med de rigtige produkter, der er udviklet specielt til de enkelte gulvtyper.

Olierede gulve

Den daglige rengøring af olierede gulve, kan foretages med kost eller støvsuger. Til den regelmæssige gulvask anbefaler vi at man udelukkende benytter Trip Trap Neutral soap, en natursæbe der beskytter og renser gulvet nænsomt. For at øge den plejende effekt anbefaler vi, at du hver 4. gulvask benytter dig af Trip Trap Oliesæbe. Til sidst anbefaler vi, at du en gang årligt benytter dig Trip Trap Intensiv rens for at friske dit gulv op.

Lakerede gulve

På samme vis som olierede gulve, kan den daglige rengøring af lakerede gulve, foretages med kost eller støvsuger. Her anbefales det, at der ved den regelmæssige gulvvask benyttes Trip Trap Laksæbe, som renser gulvet nænsomt.

Udendørstræ

Din træterrasse bliver udsat for en masse, og det er derfor vigtigt, at den bliver plejet korrekt. Før den aktuelle behandling skal træet rengøres for at fjerne snavs og fedt. Herefter skal træet have en grundig behandling, som beskytter træet mod alle vejrforhold, og forlænger træets levetid. For at vedligeholde træet bedst muligt, anbefaler vi at man årligt grund- eller genoliere sit træ.

3 hurtige

Hvordan skal jeg vaske og pleje mit trægulv?
Hvordan du skal vaske og pleje dit gulv, afhænger af hvilken gulvtype du har. Et godt råd generelt er dog at fjerne alt snavs med en kost eller støvsuger, inden du går i gang med at vaske, så får du det bedste resultat.

Hvordan passer jeg bedst på mit trægulv?
En god måde at passe på dit trægulv på er ved at have en dørmåtte ved din indgang, derved undgår du at slæbe vand, sand og småsten med ind på dit flotte trægulv. Et andet råd er at forsyne dine møbelben med filtsko, som går ind og beskytter mod ridser.

Hvordan fjerner jeg mærker fra mit trægulv?
Har du fået mærker i dit trægulv eller du fx. har spildt et glas orangevin, kan du afhjælpe det ved at fugte en klud, og lade det ligge over mærket i en dag eller to alt efter dybden på mærket.

    HVILKET GULV SKAL JEG VÆLGE?

    Planke- eller parketgulv? Sildeben eller skibsgulv? Det kan være svært at vælge.
    Brug vores 10-trins guide til valg af det rigtige gulv.