TRÆ & TERRASSE

Vi har træet til dit projekt

Skal der laves ny terrasse, opsættes nyt hegn eller påsættes ny vægbeklædning derhjemme? Så lad Bywood stå for produkterne til dit projekt – vi har nemlig træet, der skal bruges. Og vi har udvalgt de bedst mulige produkter på markedet, så du skal kun kigge et sted – hos os! Uanset om du foretrækker det naturlige hårdttræ eller det vedligeholdelsesfrie komposit, kan vi opfylde dine drømme til konkurrencedygtige priser. Er du i tvivl om, hvilke materialer der passer bedst til dig og dine behov, vil vi selvfølgelig vejlede dig på bedste vis, både hvad angår valg af produkt og pleje heraf. Tøv endelig ikke med at kontakte os med spørgsmål!

TERRASSEBRÆDDER
KONSTRUKTIONSTRÆ
BEKLÆDNING
ESPALIER OG HEGN

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Træ til din terrasse eller have

Når du skal i gang med et terrasseprojekt, hegne haven ind eller beklædt huset med træ, er der altid en del ting at forholde sig til, men hos Bywood har vi gjort det nemt og overskueligt at finde bæredygtige brædder i forskellige træsorter, så du hurtigt kan finde de produkter, der passer bedst til dit hjem. Det er desværre ikke altid bare at vælge det, man synes ser flottest ud. Der er stor forskel på de forskellige træsorters egenskaber og hvad de er bedst egnet til, samt hvor meget vedligehold der følger med. Alt sammen meget væsentlige faktorer der skal tages højde for, så du er sikret en træterrasse, espalier, hegn eller husbeklædning du kan være glad for i mange år.

Derfor bør du benytte dig af vores store erfaring og baggrundsviden. Vi er altid klar til at tage en snak og hjælpe dig med dit træ projekt! Det er det, vi er her for. Og vi ved godt, at det er lidt af en jungle med både hårdttræ, modificeret træ og komposit. Men vi garanterer, at vi har den perfekte løsning for dig – oveni købet til yderst konkurrencedygtige priser.

    HVILKET GULV SKAL JEG VÆLGE?

    Planke- eller parketgulv? Sildeben eller skibsgulv? Det kan være svært at vælge.
    Brug vores 10-trins guide til valg af det rigtige gulv.