TRÆGULVE

Trægulve med karakter, sjæl og liv

Hos Bywood er vi specialister i træ. Vi har samlet et stort udvalg af trægulve, såsom parketgulve, sildebensparket, plankegulve og fineline, så du nemt kan finde det trægulv,  der passer bedst til dit hjem.

Vores filosofi lyder: ”Det, der er værd at gøre, er værd at gøre godt.” Derfor kan du hos Bywood købe ægte trægulve af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores gulve er ikke lig nogle af konkurrenternes. Vi har fokuseret på træ med karakter, sjæl og stil, der med garanti vil tiltrække misundelige blikke fra venner og bekendte.

PARKETGULVE
PLANKEGULVE
SILDEBENSPARKET
FINELINE / HØJKANTSLAMEL

Viser 21–40 af 51 resultater

Forskellige typer af trægulve

Hos Bywood har vi overordnet fire typer af trægulve: Parketgulve, sildebensparket, plankegulve og fineline.

Parketgulve

Med et parketgulv får du et trægulv, hvor brædderne er sammensat af flere stave – typisk 3. Et parketgulv har ofte et mere karakteristisk og livligt udtryk end f.eks. et plankegulv.

Sildebensparket

Sildebensparket er faktisk et parketgulv, men her bliver brædderne lagt i 90 grader op af hinanden for at skabe det karakteristiske sildebensmønster. Hvis du er interesseret i at skabe en helt unik atmosfære, er det sådan et trægulv du skal vælge.

Plankegulve

Ved plankegulve er gulvbrædderne brede og lange, og overfladen består af et stykke træ. De lange og brede gulvbrædder gør, at du rigtigt kan se træets udseende og de flotte åretegninger. Sådan et trægulv kan være med til at skabe et roligt og eksklusivt helhedsindtryk i dit hjem.

Fineline

Fineline kaldes også højkantslameller og er kendt og elsket for sin unikke struktur, der giver et ensartet og samtidig farverigt og legende udtryk i rummet.

Uanset, hvilken type trægulve du vælger, så er vi sikre på, at det er en investering, som du ikke kommer til at fortryde.

Husk at pleje dit trægulv

Trægulve kan holde til livet og beholdes hele livet med den rigtige rengøring og pleje. Den daglige rengøring kan klares med regelmæssig gulvvask med natursæbe – og på de travle dage kan et hurtigt fej med kosten være nok. Derudover anbefaler vi, at du én gang årligt frisker dit trægulv op med en oliebehandling.

Alle gulve fra Bywood er som de eneste i landet lavet med 100% overflader fra TripTrap/WOCA Denmark, som er verdenskendt for at lave eksklusive kvalitetsoverflader af naturlige olier og vandbaserede lakker. Gulvene kan alle plejes med Trip Trap i DK eller WOCA i udlandet. Se vores udvalg af plejemidler

5 hurtige

Hvor kan jeg lægge mit trægulv?
Trægulv kan lægges over stort set hele dit hjem. Dog bør du ikke vælge trægulv til badeværelset eller andre rum med meget fugt, da fugt ikke er godt for trægulve. Uanset, hvor du lægger dit nye trægulv, er det vigtigt, at du plejer og vedligeholder det. Læg f.eks. en måtte, hvis der fra rummet er direkte adgang til et udeareal og sørg for at tørre væske og andre pletter op hurtigt.

Hvad er forskellen på massive trægulve og ikke massive trægulve?
Med massive trægulve får du et gulvbræt i et samlet stykke træ. Ikke massive trægulve er derimod gulve bestående af flere lag – laget øverst er i den træsort, som gulvet er i.

Hvilke træsorter bruges til trægulv?
Mange forskellige træsorter kan bruges til trægulv. Eg, bøg og ask er lyse træsorter og blandt de mest almindelige. Blandt mørke træsorter kan nævnes valnød og kirsebær.

Kan I hjælpe med montering?
Hos Bywood hjælper vi ikke med montering af trægulv, så hvis du har brug for hjælp til at få lagt dit nye trægulv, skal du kontakte en montør.

Brug for hjælp til at finde dine nye trægulv?

Vi ved, at det rette gulv kræver kyndig vejledning. Hvad end du måtte have af spørgsmål, står vi hver dag klar med professionel rådgivning, så vi sammen kan få dine boligdrømme til at gå i opfyldelse. Giv os et kald på tlf. +45 30 22 19 17 eller send os en mail på info@bywood.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.