Hvorfor købe et specialproduceret gulv?

Hvorfor købe specialproducerede gulve?

Bella Specialproducerede gulve er ’Spitzenklasse’ uden merpris til fordyrende mellemled. Du betaler for kvalitet og du får kvalitet uden at mange led i distributionskæden skal smøres.

Hvad kan jeg IKKE vælge?

Her kan du ikke vælge den gode kvalitet fra.
Her starter vi langt over standarden for trægulve generelt.

Forventet Holdbarhed på et Bella Speciallavet gulv

Alle har krav på at få et gulv der holder, når man betaler mange penge for det. Det gør Bella.
Vedligeholdelsesfrie gulve eksisterer ikke – kun dem der ikke kan vedligeholdes, og som derfor må kasseres når de ikke længere er flotte. Bella Specialproducerede gulve er lavet med de ypperste trip trap produkter, som også kan plejes med disse hele resten af sin levetid.

 

Hvilken tykkelse

Alle Bella speciallavede gulve er konstrueret på 9-12-15 mm birke-multiplex fra Rusland/sibirien. Det giver den maksimale sikkerhed for holdbarhed og stabilitet, og arbejder suverænt sammen med stort set alle andre materialer i det klima gulvet ligger i. Gulvvarme og trykbelastninger er derfor ikke noget problem, ligesom man er frit stillet til at vælge montageform og underlag. Færdig tykkelse ender så med hhv 3, 4, eller 6 mm slidlag på hhv 12 mm, 16 mm, eller 21 mm færdig tykkelse.

Hvilket slidlag?

Slidlaget er standard sat til 4 mm som de færreste når at tage i brug i deres levetid. Tror man på at man kun får brug for at slibe gulvet få gange er 3 mm rigeligt, ligesom man også kan vælge 6 mm slidlag til erhverv/kontor/proff brug hvor mange renoveringer er mulige, men ofte ikke nødvendigt. Tit er fornuftig pleje nok. Vælge derfor mellem 3/12 mm – 4/15 mm eller 6/21 mm til hhv budget/standard og Proff, og sørg for løbende pleje så sandpapir aldrig bliver nødvendig.

Woca Spraymop sæt (incl 5 Ltr valgfri plejemiddel)

er knaster 2. sortering?

Gå til siden om Sorteringer for at vælge det rigtige udtryk. For nogle er knastrent kedeligt og for andre er knaster kunst – andre kan igen ikke fordrage at gulvet ikke ligner off-set-printede træstrukturer. Der er vi heldigvis forskellige. Dyk ned i de mange muligheder for at vælge netop de vækst- og strukturvariationer du gerne vil kigge på resten af livet. Somme tider kan et 4. sorterings-gulv være det mest charmerende. Tag kontakt til vore træspecialister for hjælp til valg af sortering.

Er massive egetræsgulve ikke bedre?

Massive gulve er ikke nødvendigvis dyrere, men hvis man vælger at mellem- og underlaget skal være massivt eg, også selvom man aldrig sliber ned under fer/not, som typisk ligger 5-6 mm nede, så vælger man bare et mindre godt materiale til formålet, uanset konstruktion og montage.
Ud over at der kommer flere spændinger og deraf mere krumning og vrid i plankerne får man også sværere ved at sortere sig til en pæn sortering, da der jo går tykke ’savfaldende’ stammer til produktionen, og udtrykket derfor bliver mere tilfældigt end pænt!

 

Hvordan laves de forskellige farver?

Farver er alfa og omega for oplevelsen. Her kan du trygt og sikkert regne med at farverne er naturlige, og ikke trykt eller præget.
Bella Specialproducerede gulve laves som udgangspunkt i 3 slags overfladebelægningssystemer med 3 slags olier med 3 overfladebørstninger og i 18 farver, som giver utrolig mange varianter som jeg ikke vil kommentere her. Lyse farver er lavet med pigmenter der stammer fra porcelæn, og mørke farver laves ved en naturlig garvesyrereaktion med ammoniak, kaldet røget eg, der gennemfarver træet.
Vælg blot hvilket udtryk der er mest tiltalende, og brug det som afsæt til en snak om krav til glans, pleje, og holdbarhed før det endelige valg træffes.

Plejekrævende eller vedligeholdelsesfrie?

Sandkasse eller kameluldstøfler; Plejefilosofi, og livsstil hænger sammen, og skal passe til hinanden. Derfor er det langt fra ligegyldigt om man vælger en åben overflade der let kan plejes løbende, eller en hård overflade der er mere krævende at genbehandle, men med længere interval imellem. Alle Bella Specialproducerede gulve kan plejes resten af livet med trip trap træplejemidler. Tal med Bywood’s plejespecialister og få indbygget dine forventninger til pleje og holdbarhed inden du vælger.

Kan jeg bestille en prøve?

Showrummet er åbent efter aftale. Her forsøger vi at guide dig til det rigtige valg, også selvom vi desværre ikke har mulighed for at vise alle de over 10.000 produktvariationer på stedet. Det vi kan vise er alle typer, alle farver og de fleste størrelser – selvom vi ikke har alle typer og alle størrelser i alle farver!
Men når man så når til enden af en rådgivningsproces er valget normalt reduceret til 2 størrelser eller 2 farver, hvorefter man kan lade økonomi og leveringstid være afgørende for det endelige valg.
Uanset hvad får du et gulv i verdensklasse der holder til livet.

 

’We care – about wood’

Kan jeg få gulvet monteret?

Teknisk service har vi ja, men ikke praktisk. Alle kan få råd og vejledning i hele processen om du er gulvlægger eller gør-det-selv-typen. Da vi leverer kvalitetsgulve over hele landet entrerer du selv med en fagperson eller tar ansvaret selv. Uanset hvad kan du trække på vores tekniske service og gode råd i hele processen hos Bywood.

Om os

Bywood så dagens lys under Corona’ens mørke og har leveret kvalitetsgulve til mere end 100 kræsne kunder der vil have mest for pengene – og det bliver vi ved med at gøre en dyd ud af.
Bywoods træspecialister har arbejdet med træ på højeste plan hele livet, og har derfor et svar og en erfaring med næsten alt. Følg os på Trustpilot eller de sociale medier, og træk på vores viden. ‘we care about wood’